Tallinn

Tallinnkryssning
Tallinnkryssningar är en av de absolut mest eftertraktade kryssningsdestinationerna just nu. Inte så konstigt kanske, med tanke på vilken otrolig valuta man får för pengarna!

Den tuffa konkurrensen på tallinn kryssningar har gjort att priserna har sjunkit till smått otroliga nivåer. Nu kan man få en behaglig kryssning till Tallinn, Estlands huvudstad, inklusive 2 nätter på hotell för under 2000 kr.

Varför kryssa till Tallinn?
Tallinn har något för alla smaker. Kryssa till Tallinn och upplev en modern och gemytlig stad, med prisnivåer du inte trodde var möjliga!

Tallinn är en gammal hansastad och här finns många klassiska, medeltida byggnader och kultur att uppleva. Estlands huvudstad förändras i snabb takt och staden kan erbjuda allt från mysiga restauranger och exklusiva nattklubbar till shopping i världsklass. En kryssning till Tallinn är perfekt minisemester. Passa på att uppleva den gamla välbevarade hansastaden med en prisnivå från förra seklet. Gamla stan i centrala Tallinn är fylld utav caféer, beläget i smala pittoreska gränder med kullersten. Samtidigt är Tallinn en väldigt modern stad, med framtidstro och snabb utveckling.

Hur lång är en Tallinnkryssning?
Själva överfarten från Stockholm till Tallinn tar normalt 8-10 timmar. Du kan ofta vara på en kryssningssemester till Tallinn i allt mellan 2 dagar och 14 dagar. Det är upp till dig att bestämma ifall du vill uppleva en minicruise eller en längre semester. Det går att välja mellan att boka hotellpaket i förväg, eller att boka ett hotell i Tallinn när du väl kommer fram. Många föredrar att boka ett prisvärt hotellpaket, som oftast inkluderar kryssning, två måltider per dag och hotell. Ombord kan du uppleva underhållning i världsklass, fantastisk mat, spela casino på festvåningen eller bara ta det lugnt om du så önskar.

Åk på en kryssning till Tallinn
Kryssningsfartyg
Fartyg med kryssningar till Tallinn

About the Author